Eşini Öldüren Kocaya Ağırlaştırılmış Müebbet Istemi

Salih ÜÇTEPE/ ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nin Fevzipaşa Mahallesi'nde oturan Mustafa Karlılar, kendilerine ait olan 3 katlı evin damına geçen yıl

Salih ÜÇTEPE/ ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nin Fevzipaşa Mahallesi'nde oturan Mustafa Karlılar, kendilerine ait olan 3 katlı evin damına geçen yıl prefabrik kat yaptırdı. Bu yüzden de bankadan kredi çeken Karlılar, iddiaya göre ödemede güçlük çekince, eşi Nazife Karlılar ile arası bozuldu. Karlılar çifti, geçtiğimiz 5 Şubat gecesi aynı konu yüzünden tartışmaya başladı. Mustafa Karlılar, mutfak tezgahı üzerinden aldığı bıçakla 3 çocuğunun annesi Nazife Karlılar'ı bıçakladı. Göğsünden aldığı 4 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Nazife Karlılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mustafa Karlılar ise tutuklandı.
'ELİME NE GELDİYSE SALLADIM'
Mustafa Karlılar, evinin üzerine bir kat daha yaptırdığını ve düştüğü maddi sıkıntıdan dolayı eşi ile sürekli tartışlarını belirterek, "Gece eve geldiğimde yine tartıştık. Benim üzerime yürüyerek mutfağa itti elime bir cisimle vurdu. O sırada ışıklar yanmıyordu neyle vurduğunu görmedim. Mutfağa kaçtım peşimden geldi. Ben de elimi mutfakta bulunan çekmeceye attım. Elime ne geldiyse salladım. Elime gelenin bıçak olduğunu dahi bilmiyordum. Eşim bağırmıştı. Daha sonra yere düşmüş ben görmedim çünkü karanlıktı. Eşimin sesi kesilmişti, çocuklarımın da sesleri geliyordu ben de tuvalete saklandım. Ambulans gittikten sonra evde kimse kalmayınca tuvaletten çıktım. Daha sonra polis geldi kapıyı ben açtım teslim oldum"dedi.
Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, Mustafa Karlılar hakkında yakın akrabayı öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Karlılar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: