Eşini Öldüren Sanığın Yargılamasına Devam Edildi

Eskişehir’de eski eşini sokak ortasında silahla vuran zanlının yargılamasına devam edildi. Mahkeme heyeti, zanlının cezai...

Eskişehir’de eski eşini sokak ortasında silahla vuran zanlının yargılamasına devam edildi. Mahkeme heyeti, zanlının cezai ehliyetinin belirlenmesine karar verdi.

Erenköy Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde eski eşi Iraz Ekinci’yi kafasından vurarak öldüren zanlı Yalçın E., 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sağlık sorunları nedeniyle katılmadı.

Mahkeme heyeti, duruşmaya katılan bir tanığı dinledi. Olayı anlatan tanık, “Ben Yalçın E.’in yanından geçtikten bir dakika sonra silah sesini duydum. Yalçın E. tutukluk yapan silahı düzeltmeye çalışıyordu. Iraz Ekinci de yere yığıldı. Şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı” dedi.

Reklam
Reklam

Mahkeme heyeti daha önce Eskişehir Devlet Hastanesi’nde psikolojik nedenlerden dolayı tedavi gören zanlının cezai ehliyetinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesi kararlaştırdı.

Erenköy Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde 9 Eylül 2012 tarihinde boşandığı eşi Iraz Ekinci ile karşılaşan Yalçın E. yanında getirdiği tabanca ile kadını kafasından vurduktan sonra kaçmış, Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ekinci hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan zanlı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: