Eşini ve oğlunu öldürdü ihtihar etti

Denizli'de, İl Genel Meclisi eski üyesi M.E prostat kanseri olduğunu öğrendikten sonra bunalıma girip eşi A.E ve İnşaat Mühendisi oğlu A.S.E'yi öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti

Cankurtan Mahallesi Atatürk Caddesi 1028 Sokak'ta bulunan müstakil evde meydana geldi. İl genel meclisi eski üyesi M.E, prostat kanseri tedavisi görüp, 2 ay önce ameliyat oldu. İlaç kullanmaya başlayan E. bunalıma girdi.
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Esini-ve-oglunu-oldurdu-ihtihar-etti/1467181/)
Geçtiğimiz pazartesi günü bir kutu ilaç içip intihar etmek isteyen M.E, yakınları tarafından hastaneye götürülerek kurtarıldı. M.E dün gece, eşi A. ve kendisi gibi inşaat mühendisi olan oğlu A.S.E uykudayken, tabancayla eşi ve oğlunun enselerine birer el ateş edip öldürdü. E, daha sonra tabancayı başına dayayıp tetiğe basarak intihar etti.
Olay bugün ortaya çıktı. Bir bankada çalışan A.S.E'nin eşi N.E kayınpederine ait eve girmek istedi. N.E, kapıyı açan olmayınca komşusu A.S'den yardım isteyip evin penceresini kırdıktan sonra içeri girdi. Evde 3 cesetle karşılaşan kadın sinir krizi geçirdi. Olay yerine çağrılan jandarma ekipleri evde inceleme yaptı.
**OĞLUNU EVLATLIKTAN REDDETMİŞ**
Oğlu ve eşini öldürdükten sonra intihar eden M.E'nin küçük oğlu F.E.'yi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evlatlıktan reddettiği öğrenildi. 1994-1999 yılları arasında DSP İl Genel Mecilisi üyeliği yapan M.E'nin özellikle hastalığının ortaya çıkmasının ardından kimseyle görüşmediği belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
(DHA)
Anahtar Kelimeler: