Eşinin boğazını kesip acil servisi aradı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, fabrika işçisi 46 yaşındaki Hasan Soysal, kendisini aldattığından şüphelendiği 28 yıllık eşi Fatma Soysal'ı 8 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını kesti. Öfkesinin dinmesinin ardından 112 Hızır Acil Servis'i arayıp yardım isteyen Hasan Soysal'ın ihbarıyla hastaneye kaldırılan Fatma Soysal, yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan ve pişman olduğunu söyleyen Hasan Soysal Adliye'ye sevk edildi. Fatma Soysal'ın daha önce eşinin kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle polise başvurduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Cinayet bugün saat 07.30 sıralarında, Altındağ Semti 208 Sokak 7 numaradaki evde işlendi. Fabrika işçisi, ‘uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak' suçundan sabıkalı Hasan Soysal, kahvaltının ardından, kendisini aldattığından şüphelendiği 28 yıllık eşi 46 yaşındaki Fatma Soysal ile tartıştı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan Hasan Soysal, iki çocuk annesi eşi Fatma Soysal'ı göğsünün 8 yerinden bıçakladı, daha sonra boğazını kesti. Eşinin kanlar içinde yere kalmasıyla kendisine gelen Hasan Soysal, cep telefonundan 112 Hızır Acil Servis'i arayıp yardım istedi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan evhanımı Fatma Soysal, yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis de Hasan Soysal'ı suç aleti bıçakla yakaladı. Araştırmada, Hasan Soysal'ın, akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu bulunduğu, psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Sürekli alkol aldığı ve esrar içtiği için tartıştığı Hasan Soysal'ın kurbanı olan Fatma Soysal'ın da daha önceden Altındağ Merkez Karakolu'na kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle başvurduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

‘PİŞMANIM'

İşlemlerinin ardından Adliye'ye sevkedilen Hasan Soysal, "Daha önce dışarıda başka erkeklerle görmüştüm. Sürekli bana karışıyordu. Sabahki tartışmanın ardından çılgına döndüm. Ne yaptığımı bilmiyorum. Pişman olunca 112'yi arayıp yardım istedim ancak geç kaldım. Pişmanım" dedi.