Eşinin Burnunu Kesen Koca Hakkında Işkence Suçundan Da Ceza Istendi

Taylan YILDIRIM/İZMİR, Buca'da bir çadırda yaşayan Semra Ecerel, geçen 18 Haziran'da, 11 yıllık eşi C.E. tarafından, ormanlık alana götürüldü. Burada

Taylan YILDIRIM/İZMİR, Buca'da bir çadırda yaşayan Semra Ecerel, geçen 18 Haziran'da, 11 yıllık eşi C.E. tarafından, ormanlık alana götürüldü. Burada önce talihsiz kadına işkence yapan C.E., ardından da bıçakla burnunu kesti. Semra Ecerel, kanlar içerisinde yürüyerek gittiği annesinin evinde yardım istedikten sonra hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Ecerel'in burnu yerine dikildi.
Anlattıklarıyla Semra Ecerel'in, geçmişte yaşadığı acı hayat da ortaya çıktı. Talihsiz kadın, eşinin geçmiş yıllarda da kendisini sürekli dövdüğünü, başına bıçak sapladığını ve cinsel organını çakmakla yaktığını ileri sürdü.
Tedavisinin ardından taburcu edilen Semra Ecerel'in şikayeti üzerine, kocası C.E. yakalanıp, tutuklandı. Kendisi ise yine çadırda çocuklarıyla yaşamaya devam etti. Ancak Semra Ecerel daha sonra C.E.'yi affetti. Ecerel, şikayetini geri çektikten sonra yaptığı açıklamada ise, yalnız yaşadığı için maddi sıkıntı çektiklerini söyleyip, "Kocam beni öldürecek de olsa cezaevinden çıkıp evine gelsin. O benim çocuğumun babası. Cezaevinden çıkması için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.
YARALAMA VE İŞKENCEDEN CEZALANDIRILMASI İSTENDİ
Semra Ecerel'in, şikayetinden vazgeçip eşini afettiğini söylemesine rağmen soruşturmayı yürüten savcı, burun kesmeyi işkence suçu gibi değerlendirdi. Eşini ormanlık dövüp burnunu kesen C.E. hakkında yaralamadan dolayı 4.5 yıl, işkence ve eziyet suçlarından da 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. C.E.'nin önümüzdeki günlerde İzmir 15'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: