Eşinin doğum gününde üç çocuğuyla birlikte kabrini ziyaret etti

Kimliği belirsiz bir sürücünün kullanıdğı aracın çarpması sonucu 37 yaşında hayatını kaybeden Cihan Medya Dağıtım...

Kimliği belirsiz bir sürücünün kullanıdğı aracın çarpması sonucu 37 yaşında hayatını kaybeden Cihan Medya Dağıtım (CMD) çalışanı İzzet Kantaş'ın acılı eşi 31 yaşındaki Derya Kantaş ve üç çocuğu, doğum gününü mezarı başında dua ederek geçirdi. Derya Hanım, çocukları 11 yaşındaki Yusuf, 7 yaşındaki Can ve 1 yaşındaki Yağmur'la teselli bulmaya çalıştı. İzmir'de geçen cumartesi günü saat 04.00 sıralarında motosikletiyle gazete dağıtımına çıkan Kantaş, Altınyol mevkisinde beyaz renkli bir arabanın çarpıp kaçması sonucu yaralandı. Bir taksi şoförünün farkedip çağırması üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, bütün müdahalelere rağmen Kantaş'ı kurtaramadı. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen emniyet yetkilileri ise arabayı belirlemeye çalışıyor.
İzzet Kantaş, babası Yusuf Kantaş gibi 37 yaşında vefat etti. Babası öldüğünde dört çocuğunun yaşı, şimdi kendi çocuklarıyla aynıydı. Ayrıca geçen perşembe günü vefat eden eğitim gönüllüsü "Köse" lakaplı Mahmut Sarıoğlu ile yan yana defnedildi. Buca ilçesi Kaynaklar'da yeni açılan mezarlıkta, Sarıoğlu'nun defnedildiği yerin yanındaki mezarın iki gün boş kalması, Kantaş ölünce kardeşlerinin belediyeden satın aldığı yerin de burası olması herkesi şaşırttı.
Ölen ağabeyleri gibi CMD çalışanı olan İlhan, Şaban ve Yusuf Özkan Kantaş kardeşler ise vicdansız sürücünün bir an önce teslim olmasını istedi. Kazayı soruşturan savcıya ve emniyet yetkililerine seslenen İlhan Kantaş, kardeşinin ölümüne sebep olup kaçan sürücünün bir an önce bulunmasını ve kendilerine düzenli bilgi verilmesini istedi. Kardeşinin doğum gününü dualarla geçirdiklerini belirten Kantaş, ahirete iman etmiş insanlar olarak bunun takdir–i ilahi olduğunu bildiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz