Eşinin gözleri önünde öldürüldü

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

Fahriye Özden (19) ve eşi Uygun Özden (23), Yavuz Selim İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan bir düğüne katıldı. Düğün çıkışında, kimliği henüz bilinmeyen kişi ya da kişiler eşinin yanında Uygun Özden'e ateş etti.

Ağır yaralanan Uygun Özden, kaldırıldığı Göksun Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Uygun Özden'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın ''töre cinayeti'' olabileceğinden şüphelenen polisin Fahriye Özden'in ifadesi doğrultusunda bazı kişileri gözaltına aldığı ve Kahramanmaraş ile Göksun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Bu arada Afşinli Uygun Özden'in, eşi Fahriye'yi ailesinden istediği ancak ailenin, kızı amcasının oğlu ile imam nikahıyla evlendirdiği öğrenildi.

Genç çiftin daha sonra kaçarak resmi nikahla evlendikleri ve Fahriye Özden'in Şanlıurfa'daki ailesinin kendilerini bulmasından korktukları için Göksun'a yerleştikleri bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz