Eşinin Sevgilisini Bıçakla Yaralayan Kadına 2 Yıl 1 Ay Hapis

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Ekim 2013'te Taşköprü İlçesi'nde meydana gelen olayda Birnaz A., iddiaya göre eşinin sevgilisi 28 yaşındaki Gülsüme D.'yi konuşmak

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Ekim 2013'te Taşköprü İlçesi'nde meydana gelen olayda Birnaz A., iddiaya göre eşinin sevgilisi 28 yaşındaki Gülsüme D.'yi konuşmak için telefonla aradı. Birnaz A., telefonda tartıştığı Gülsüme D.'nin çalıştığı tuhafiye dükkanına giderek kadını 3 bıçak darbesiyle yaraladı. Gülsüme D., hastanede gördüğü tedaviden sonra sağlığına kavuştu.
Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'silahla tehdit' ve 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuksuz yargılanan Birnaz A., karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Eşi 32 yaşındaki Murat A. ile duruşmaya gelen Birnaz A., Gülsüme D.'nin telefonda kendisine hakaret ettiğini, bu nedenle kendisini kaybettiğini, pişman olduğunu söyledi.
Mahkeme, olayı ağır tahrik altında gerçekleştirdiği gerekçesiyle sanık Birnaz A.'ya 2 yıl 1 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Sanık, 'silahla tehdit' suçundan ise beraat etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: