Eşinin yemin törenine giderken kazada ölen hemşire toprağa verildi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinden asker olan eşi Emre Aydın'ın yemin töreni için İstanbul'a giderken kaza yapan hemşire Hülya Akın Aydın, Çanakkale’de toprağa verildi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinden asker olan eşi Emre Aydın'ın yemin töreni için İstanbul'a giderken kaza yapan hemşire Hülya Akın Aydın, Çanakkale’de toprağa verildi.

Çanakkale'den, vatani görevini yapan eşinin yemin törenine katılmak için İstanbul'a giderken Tekirdağ'daki trafik kazasında yaşamını yitiren 25 yaşındaki Hülya Akın Aydın'ın cenazesi Mecidiye camiinde kılınan öğlen namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Mecidiye camiindeki cenaze namazına Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, eşi Emre Aydın ile askeri birliklerin komutanları, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze Töreni’nde Aydın’ın yakınları göz yaşlarına hakim olmadığı görüldü.

Reklam
Reklam

Aydın'ın cenazesi, yapılan dua ve askeri selamlamanın ardından Çanakkale Yeni Kabristanlığı'nda defnedildi.

Hülya Akın Aydın, İstanbu'da vatani görevini yapan asker eşinin yemin törenine giderken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Kazada araç sürücüsü Murat Acar ve yanında bulunan Osman Akın, Berra Acar ile Süheyla Akın yaralanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: