Eşiyle Tartışan 3 Aylık Hamile Intihar Etti

- SAMSUN'da üç aylık hamile olan 23 yaşındaki Hediye D., eşi  25 yaşındaki Malik D. ile telefonda tartıştıktan sonra kendisini

- SAMSUN'da üç aylık hamile olan 23 yaşındaki Hediye D., eşi 25 yaşındaki Malik D. ile telefonda tartıştıktan sonra kendisini asarak intihar etti.
Olay dün Atakum İlçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Üç yıllık evli 3 aylık hamile 1 çocuk annesi Hediye D. ile eşi evli Malik D. arasında ailevi sorunlar nedeniyle tartışma çıktı. Bunun üzerine Malik D., kayınpederini cep telefonundan arayıp durumu anlatarak yardım etmesini istedi. Bunun üzerine baba da kızını arayıp 'Ailene sahip çık' diyerek nasihat etti.
Babasının aramasına içerleyen Hediye D., iddiaya göre akşam saatlerinde eşini cep telefonundan arayıp, "Aramızdaki konuyu niye babama anlattın" diyerek tartıştı. Daha sonra da odaya geçip kendisini doğalgaz borusuna bağladığı ipe astı. Defalarca eşini arayan Malik D. ulaşamayınca eve gelip kapıyı kırıp içeri girince eşini asılı olarak buldu. Komşularınında yardımıyla ipten indirilen genç kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşama döndürülemedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: