Eşiyle tartıştıktan sonra girdiği denizde kaybolan kadının cesedine ulaşıldı

Antalya’da Konyaaltı sahilinde eşiyle tartıştıktan sonra girdiği denizde kaybolan Deniz Dumlupınar’ın cesedine 8 gün sonra...

Antalya’da Konyaaltı sahilinde eşiyle tartıştıktan sonra girdiği denizde kaybolan Deniz Dumlupınar’ın cesedine 8 gün sonra ulaşıldı.
Atatürk Parkı civarında bir cisim gördüğünü belirten vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bölgeye botla gelen Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bağlı ekip, denizde bir kadın cesedi olduğunu tespit etti. Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na götürülen cesedin, Deniz Dumlupınar'a ait olduğu yakınları tarafından belirlendi.
Deniz Dumlupınar’ın cesedi daha sonra otopsi için Antalya Adli Tıp morguna götürüldü. Deniz Dumlupınar’ın yakınları cesedin morga indirilişi sırasında ise sinir krizleri geçirdi. Yakınları bir süre morgda tabutun üstüne sarılarak gözyaşlarına hâkim olamadı. Cenazenin İstanbul'a götürüleceği ve Yeniköy'de bulunan aile mezarlığına defnedeceği öğrenildi.
Antalya'da 8 gün önce Konyaaltı sahilinde bir kafeteryada eğlenen Sabit ve Deniz Dumlupınar çifti, daha sonra Konyaaltı sahilindeki denize girmiş ve kaybolmuştu. Sabit Dumlupınar'ın cesedi 9 Ocak'ta Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz