Eski Adalet Partisi Milletvekili Önadım Kabri Başında Anıldı

1965–1980 yılları arası Adalet Partisi Bursa milletvekilliği, 1970–1998 yılları arasında da Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar...

1965–1980 yılları arası Adalet Partisi Bursa milletvekilliği, 1970–1998 yılları arasında da Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanlığı yapan Kasım Önadım, vefatının 15.yılında Emir Sultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKK) Marmara Bölge Birliği Marmara Bölge Birliği tarafından organize edilen anma töreni yoğun ilgi gördü. Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, EKKK Marmara Bölge Başkanı Bahri Şarlı, çok sayıda esnaf ve sanatkâr odasının başkan ve yöneticileri, ailesi ve yakınlarının katıldığı anma töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Anma töreninde konuşan ESKK Marmara Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı, Kasım Önadım’ın, BAĞ-KUR ve kooperatifler kanunlarının çıkması aşamalarındaki çabalarının unutulamayacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

BESOB Başkanı Arif Tak da konuşmasında Kasım Önadım’ın gerek milletvekilliği, gerekse esnaf kuruluşlarındaki başkanlıkları süresince esnaf ve sanatkârların önünü açacak çok değerli hizmetler yaptığını dile getirdi. Törende Kasım Önadım’ın milletvekilliği dönemindeki arkadaşı Hüseyin Sungur da duygularını dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okundu ve Önadım için dua edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: