Eski Bakan Ertuğrul Günay Fuarı Gezdi

Ordu Kültür ve Kalkınma Vakfı’nın tarafından düzenlenen “3. Ordu Günleri” etkinliği, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı....

Ordu Kültür ve Kalkınma Vakfı’nın tarafından düzenlenen “3. Ordu Günleri” etkinliği, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fuarı, Eski Kültürü ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay da ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

3.Ordu Tanıtım Günleri’ne katılan Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, “Kabadüz turizmiyle ve Çambaşı Yaylası’yla tüm Türkiye’de bilinen bir ilçe olsun istiyoruz” dedi.

Kabadüz ilçesinin Çambaşı Yaylası’yla Ordu’nun yükselen yıldızı olduğunun altını çizen Kaymakam Avcı, “Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’yla Ordu’nun yükselen yıldızı ve çok eski tarihe dayanan bir geçmişi var. Biz bu tarihimizi ve kültürümüzü Ankara’da İstanbul’da Türkiye’nin değişik yerlerinde vatandaşlarımıza tanıtmaya çalışıyoruz. Yaylalarımıza inanılmaz derecede ilgi var. Özellik kayak merkezinin yapılmaya başlamasıyla yoğun ilgiyle karşılanıyoruz. Vatandaşlarımız biz buraya geldiğimiz zaman siz basının sayesinde takip ettikleri için biliyorlar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vatandaşlarla birebir görüşerek bilgilendirdiklerini ifade eden Avcı, “Bizi burada bulmuşken soruyorlar böyle bir kayak merkezinin ve kalacak yerin olup olmadığını. Bizde burada vatandaşlarımızla birebir yüz yüze görüşerek onları bilgilendiriyoruz. İnşallah Kabadüz turizmiyle Çambaşı Yaylası’yla tüm Türkiye’de bilinen bir ilçe olsun istiyoruz. Onun içinde tanıtımla ilgili değişik çalışmalarımız var. Standımızda daha öncesinde gerçekleştirdiğimiz fotoğraf günlerinde çekilen fotoğrafları kayak merkeziyle ilgili fotoğraflar, yayla evlerini ve serenderleri Ordu’nun ve ilçemizin simgesi olarak sergiliyoruz. İlçe olarak gösterilen ilgiden memnunuz” şeklinde konuştu.

Kabadüz İlçe Belediye Başkanı Orhan Aktaş ise, “Belediye olarak ilk kez katılıyoruz. Daha önceki yıllarda Yokuşdibi beldesi ve kaymakamlık katılıyordu. Bundan sonra bizler bu tür etkinliklere katılmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz