Eski Bakan Müftüoğlu, Depremzedeler İçin Çalacak

Angora Lions Kulübü ve Angora Evleri Derneği Türk Sanat Müziği korosu ile birlikte konser düzenlenecek....

Angora Lions Kulübü ve Angora Evleri Derneği Türk Sanat Müziği korosu ile birlikte konser düzenlenecek. Konserde eski Zonguldak Milletvekili ve Bakanlardan Güneş Müftüoğlu da, kanun çalacak.

26 Mayıs Cumartesi saat 20.00'da Ankara'da Arcadium AVM yanındaki Çayyolu Tiyatrosu Cüneyt Gökçer sahnesinde Angora Lions Kulübü ve Angora Evleri Derneği Türk Sanat Müziği korusu ile birlikte gelirleri Van-Edremit 12 derslikli okul yararına Türk Sanat Müziği konseri yapılacak. Saz sanatçılarında eski Zonguldak Milletvekili ve eski Bakanlardan Güneş Müftüoğlu'nun da yer aldığı konserin birinci bölümünde Nihavent makamında solistler; Mustafa Ortaç, Ayşe Aksakal, Funda İnan ve Ayşegül Özen yer alacak. Konserin ikinci bölümünde ise Uşşak makamında solistler; Ünal Alp, Selahattin Çaycı, Güldal Gireğiz ve Necip Aktaş yer alacak. Karcığar makamında ise, Müzehher Görür ve Aynur Erel yer alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: