Eski Başbakanlardan Akbulut, Başkan Gümrükçüoğlu'nu Ziyaret Etti

Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu ile makamında bir süre görüşen Akbulut, geçmiş yıllarda bir çok kez geldiği Trabzon'un daha da güzelleştiğini belirterek, Gümrükçüoğlu'nu ve çalışma arkadaşlarını kutladı.

Akbulut, millet aşkı ve memleket sevgisiyle hareket edildiğinde başarının kendiliğinden geleceğini ifade ederek, "Geçmişle mukayese ettiğimde Trabzon'u çok değişmiş ve güzelleşmiş gördüm. Trabzonluların hareket tarzlarında mutluluklarını sezmek pekte zor olmuyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Gümrükçüoğlu, Akbulut'u misafir etmekten son derece mutlu olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Trabzon'umuz ülkemizin önemli şehirlerinden biri. Ülkemize Başbakan olarak hizmet eden Sayın Yıldırım Akbulut'u ilimizde görmekten son derece memnunuz. Kendilerinin engin devlet tecrübesi, millet tecrübesi ile devlet adamlığı tecrübesinden her zaman yararlanıyoruz. Akbulut'un öngörüleri ve öğütleri bizim için önemlidir."

Gümrükçüoğlu, ziyaret anısına Akbulut'a porselen tabak hediye etti.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz