Eski Başbakanlardan Erbakan'ın Ölümünün 2. Yıl Dönümü

AK parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın, Türkiye'de çok partili siyasi hayatın en önemli aktörlerinden biri

AK parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın, Türkiye'de çok partili siyasi hayatın en önemli aktörlerinden biri olarak tarihteki yerini aldığını söyledi.

Çimen, Erbakan'ın ölümünün 2. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Erbakan'ın, Türk milli ve demokratik siyasi değerlerine dayanarak "Büyük Türkiye" idealine ömrünü adamış bir lider olarak siyasi mücadele verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu büyük dava adamını rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun önderliğinde yürütülen siyasi anlayışın milletimiz nezdindeki değeri asla küçümsenemez. Merhum hocamızın, ülkemiz ve milletimiz için tahayyül ettiği büyük idealler, her siyasetçinin şerefle taşıması gereken uhde olarak hep hatırlanacaktır. Bu açıdan merhum Başbakan Erbakan, Türk siyasetinde artık geri dönüşü olamayacak yeni bir anlayışı inşa etmeyi başarmış bir siyaset adamı olarak bilinecektir. Çok partili siyasi hayatımızın en önemli aktörlerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: