Eski Başkan Kudret Tandoğan'a 'şükran' Plaketi

Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası'nda geçtiğimiz günlerde istifa eden Kudret Tandoğan yerine Cezmi Kısa...

Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası'nda geçtiğimiz günlerde istifa eden Kudret Tandoğan yerine Cezmi Kısa getirildi. Yeni Başkan Cezmi Kısa, Kudret Tandoğan'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Plaket töreninde konuşan Tandoğan, "Üzüldüğüm bazı noktalara değinmek istiyorum. 120 üyesi olan bir odanın ayakta durması çok zor olduğunu belli etmek isterim. Bir genel sekreter çalıştırmak mecburiyetindesiniz. Üyelerden aidat olarak yıllık 80 TL alındığında durumu düşünmek lazım. Bu odanın yakacak, kira, telefon, fax, bilgisayar, üst kuruluş aidatı, birlik aidatı hepsi ödemek zorundasınız. Böyle bir durumda 2005 yılında bu odayı borçla devraldık. Şu anda en faal bir oda durumuna geldi. Böyle zor durumda dahi her bayram üyelere iyi gömlekler verildi, iş yerinde giyilmesi için imperteks yelek verildi, bayanlara da hediyeler verildi. Dayanışma yemekleri verildi. Mudanya gezileri tertip edildi, Domaniç dağlarında sabah kahvaltıları verildi, bayanların yaş günlerinde hediyeler verildi, ramazan aylarında Ulu Cami de ustalarımıza hatim duaları yapıldı, yılbaşında ajandalar, kalemler verildi, bu sene başında saatler verildi. Yani bütün bunlar oda tarafından yapılacak birde eleştiriye maruz kalacaksın. Bende artık yoruldum benimde iş yerim var ailem var. Sağlık durumlarımdan dolayı ayrıldım. Yaptıklarımıza bu camiaya helal olsun yeni yönetim kuruluna Başkana ve yönetime başarılar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz