Eski Chelsea'li Beşiktaş'a yakın!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Newcastle United'ın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Geremi'yi transfer etmeye yakın olduğu iddia edildi.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi'nde yer alan bir haberde, İngiltere Premier Ligi'ne geçtiğimiz sezon veda eden Newcastle United'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Geremi'yi Beşiktaş'a satmaya yakın olduğu aktarıldı.

Newcastle'ın Nijeryalı golcüsü Obafemi Martins'in Wolfsburg'a transferini özel haber olarak aktardığını ifade eden gazete, İngiliz ekibinin Geremi'yi de Türkiye'ye göndererek daha çok para kazanmak istediğini vurguladı.

Reklam
Reklam

St. James Park'ta haftalık 58 bin pound (yaklaşık 142 bin TL) kazanan eski Chelsea'li oyuncu Geremi için Yunan ekibi Olimpiyakos ve Bundesliga takımlarından Köln'ün de devrede olduğu iddia ediliyor. Ancak Köln'ün Geremi'nin bonservisini yüksek bulduğu için transferden vazgeçtiği de gelen haberler arasında.

Bir dönem Türkiye'de Gençlerbirliği forması da giyen ve ardından Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Geremi, 2003-2007 yılları arasında da Premier Lig'de Chelsea forması giymişti. Geremi 1996 yılından beri ise Kamerun Milli Takımı'nın formasını 100'den fazla giyme başarısı gösterdi.