Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Yiğit Silivri'de

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Eşref Uğur Yiğit ile emekli Koramiral Atilla Kıyat, Silivri'ye...

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Eşref Uğur Yiğit ile emekli Koramiral Atilla Kıyat, Silivri'ye gelerek Balyoz davasını izledi.
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Atilla Kıyat, yargılanan sanıkların bir çoğunun Harp Akademisi'nde hocası olduğunu ve öğretmenler günü gibi önemli bir günde ziyarete geldiğini söyledi. Kıyat, sanıklara moral ziyaretinde bulunduğunu ifade etti.
Emekli Oramiral Yiğit ise daha önceden de duruşmalara katıldığını belirterek açıklama yapmadan öğle saatlerinde hızlı adımlarla adliyeden ayrıldı.
Amirallere suikast davasında Emekli Oramiral Yiğit'in öldürülmesinin planlandığı ileri sürülüyor. Atilla Kıyat ise "Faili meçhuller bir devlet politikasıydı" şeklinde açıklaması ve darbe planlayanlara af çıkarılmasını isteyen konuşmasıyla gündeme gelmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz