Eski Dostlar Sapanca’da Buluştu

Danıştay Üyeleri ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanları Sapanca’da bir araya geldi.Geçtiğimiz yıllarda Sakarya’da görev yapan...

Danıştay Üyeleri ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanları Sapanca’da bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıllarda Sakarya’da görev yapan Danıştay Üyeleri ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanları Sakarya’nın Sapanca ilçesinde buluştu.

Haftasonu gerçekleşen ziyarete Danıştay Üyeleri, Mustafa Dinç, Dr. Selami Demirkol, Hüseyin Oğuz, Hasan Güzeller ve YSK Üyesi İrfan Eroğlu, Ankara Bölge İdare Başkanı Esat Toklu, Samsun Bölge İdare Başkanı Ali Telli, Kırıkkale Bölge İdare Başkanı Yılmaz Acer ve Antalya Bölge İdare Başkanı Hacı Göçer katıldı.

Reklam
Reklam

Sakarya’da görev yaptıkları süre zarfında beraber çalıştıkları öğrenilen Danıştay Üyeleri ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanları’nın haftasonu buluşmasını Sapancalı bir işadamının daveti üzerine gerçekleştirdikleri öğrenildi. Buluşma sırasında Sakarya anılarından bahseden eski dostlar Sakarya'da geçirdikleri günleri unutamadıklarını, başka şehirlerde çalışsalar da Sakarya'nın yerinin ayrı olduğunu belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz