Eski Emet Belediye Başkanı Öztaş, Resim Sergisi Açacak

Eski Emet Belediye Başkanı Ünal Öztaş'ın atölyesinde yaptığı resimlerden oluşan sergi, 27 Nisan 2013'te açılacak.

Eski Emet Belediye Başkanı Ünal Öztaş'ın atölyesinde yaptığı resimlerden oluşan sergi, 27 Nisan 2013'te açılacak.

Öztaş, AA muhabirine, 1984-1989 yıllarında Emet Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu, şimdi ise günlerini resim yaparak geçirdiğini söyledi.

Evinde başladığı resim çalışmalarını, atölyeye dönüştürdüğü bir iş yerinde sürdürdüğünü belirten Öztaş, resme 40 yaşından sonra hobi olarak ilgi duyduğunu bildirdi.

Öztaş, bir kuruluş veya kişiden destek almadan yaklaşık 8 yıl sürdürdüğü kara kalem resim çalışmalarına yağlı boya tablolarla devam ettiğini anlatarak, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Tablolarımda genel konular ve somut varlıklar üzerinde odakladım. Bazı dostlarım kendi hayallerindeki şekilde resim yapmamı söylediklerinde onların taleplerine göre resimler yaptım. Şimdi portre dahil her türlü siparişleri yapıyorum. Resme ilk başladığımda yaptığım eserleri eşime göstererek bazı eksiklerimi de onun eleştirileriyle düzeltip yaptığım tablolar da oldu. Şimdi bu işi profesyonelce yapmaya gayret ediyorum. Resimlerimin büyük bölümünü dostlarıma hediye ettim."

Şu anda Kurtuluş Savaşı yıllarında Emet'te geçen olayları tablolara yansıttığını dile getiren Öztaş, eserlerini Emet'in zafer gününün yıl dönümü olan 27 Nisan 2013'te sergilemeyi planladığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: