Eski eş dehşeti; 2 ölü

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde Halil Yıldız, eski eşi Melek Pınarcı ve eşini kahvaltı yaparken pompalı tüfekle öldürdü.

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'ne bağlı Yukarı Emirler Köyü'nde, 81 yaşındaki Veli Pınarcı ile eşi 61 yaşındaki Melek Pınarcı, evlerinin önünde sabah kahvaltısı yaparlarken pompalı tüfekle yaylım ateşine tutularak öldürüldü. Olay yerinden kaçan saldırganın, Melek Pınarcı'nın eski eşi 65 yaşındaki Halil Yıldız olduğu iddia edildi.

Olay, Sorgun'un Yukarı Emirler Köyü'nde bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Veli Pınarcı ve eşi Melek Pınarcı, evlerinin bahçesinde kahvaltı yaparken bir anda pompalı tüfekle yaylım ateşine tutuldu. Vücutlarının birçok yerinden yaralanan Melek ve eşi Veli Pınarcı, olay yerinde can verdi.

Reklam
Reklam

Silah sesleriyle irkilip, dışarı çıkan komşuları, Melek ve Veli Pınarcı'nın evlerinin önünde kanlar içerisinde yattığını görünce durumu jandarmaya ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay Yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları çalışmanın ardından Pınarcı çiftinin cansız bedenleri, ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eski eş dehşeti; 2 ölü | www.mynet.com/video

Olayı duyan Pınarcı çiftinin yakınları sinir krizleri geçirirken, jandarma ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.

Yukarı Emirler Köyü sakinlerinden Kenan Höke, öldürülen Melek Pınarcı'nın yakını, eşinin de eniştesi olduğunu belirtirerek, "Sabah evlerinin önünden geçtiğim. Ortalıkta daha kimse yoktu. Bizden sonra olmuş. Bunun üzerine telefonla beni aradılar.

30 yıl önce Melek Pınarcı, bizim köyden eşi Halil Yıldız'dan boşanarak, Ankara'da biriyle evlenmiş ve daha sonra ondan da boşanarak bir yıl önce Veli Pınarcı ile evlendi. Eniştem olan Veli Pınarcı uzun yıllar Fransa'da çalıştı. Emekli olunca da gelip köyümüze yerleşti. 4 oğlu, 1 kızı var. Onlar Fransa'da çalışıyorlar. Veli Pınarcı, burada yalnız başına yaşarken, yaklaşık bir yıl önce benim de yakınım olan Melek Pınarcı ile evlendi. Her ikisine de pompalı tüfekle ateş eden kişinin Melek Pınarcı'nın eski eşi Halil Yıldız olduğu söyleniyor" dedi.

Reklam
Reklam

Cinayet sonrası şüpheli Halil Yıldız'ı aramaya başlayan jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: