Eski Esenyurt Belediye Başkanı Çapan:

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, "Kars, belediye başkanı adayını kongre yaparak belirlemeli" dedi.

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, "Kars, belediye başkanı adayını kongre yaparak belirlemeli" dedi.

Esenyurt Belediyesi'nin kurucularından da olan Çapan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kentte iki gündür temaslarını sürdürdüğünü belirterek, belediyeciliğin asfalt dökmekle eş değer hale getirildiğini savundu.

Her yörenin kendine göre özelliği bulunduğuna dikkati çeken Çapan, "Kars'ın caddelerinin normalde taş kaldırım olması lazım. Bunu yeniden keşfetmeye gerek yok, daha önce yapılmış bu. Kars, Türkiye'nin tek örgütlü kenti. Aklı vardır, kalbi vardır, akciğerleri vardır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kars'ta belediye başkanı adayı olması yönünde çağrı aldığını vurgulayan Çapan, şunları kaydetti:

"Kars benim baba ocağım, ben burada büyüdüm. Atinalı'lar, 'her kuş, kanadında kendi coğrafyasının rengini taşır' der. Benim de bütün renklerim Kars'ın renkleri. 'Adamı adam eden analardır' derler. Bizim anamız da burasıdır. Bu toprağın kuşuyum ben. Kars'a hizmet benim için ibadettir ancak başka problemlerimiz var. Kars için çözüm önerim, burada olup olmamak önemli değil, bana gerek yok yani Gürbüz Çapan'ları çoğaltalım. Tabi ki naçar kalırsak kaçamayız. Yeter ki akıl birliği yapalım, fikir birliği yapalım. Kars, belediye başkanı adayını kongre yaparak belirlemeli."

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: