Eski eşini darp edip, çocuklarını kaçırdı

Konya'da 4 çocuğunun babası eski eşi tarafından darp edildiği öne sürülen kadın, hastaneye kaldırıldı.

Konya'da 4 çocuğunun babası eski eşi tarafından darp edildiği öne sürülen kadın, hastaneye kaldırıldı.

Gülbahar P'nin (27) merkez Meram ilçesi Hacıfettah Mahallesi'ndeki evine gelen eski eşi H.M, 4 çocuğunu götürmek istedi.

Taraflar arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine H.M, eski eşi Gülbahar P'yi darp ettikten sonra çocuklarını alarak evden uzaklaştı.

Daha sonra babası İsmet P'yi telefonla arayarak yardım isteyen Gülbahar P, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede gazetecilere açıklama yapan genç kadın, ayrıldığı eşinden daha önce şikayetçi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kendisini darp eden eski eşinin 4 çocuğunu da kaçırdığını öne süren Gülbahar P, çocuklarının boşandıktan sonra yetiştirme yurduna verildiğini, ev tutunca yeniden onlarla birlikte yaşamaya başladığını belirtti.

Gülbahar P. birçok esşi hakkında şikayette bulunmasına rağmen rağmen birçok kez darp edildiğini öne sürerek, devletten koruma talep etti. Gülbahar P'nin babası İsmet P. ise çaresiz olduklarını ve yetkililerden yardım beklediklerini dile getirdi.

Eski eşini döverek 4 çocuğunu kaçırdığı öne sürülen kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

(AHM-MRS-FTH)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz