Eski Eşini Öldürdükten Sonra Ölü Bulundu, Sevgili Tukuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bayram arifesinde eski eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, olaydan 6 saat sonra eski...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bayram arifesinde eski eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, olaydan 6 saat sonra eski eşini öldürdüğü yerin yakınında ölü olarak bulundu. Olayla ilgili, ölen kadının sevgilisi olduğu öğrenilen bir kişi tutuklandı.

Bayram arifesinde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, terziye verdiği pantolonunu almak için evden çıkan Arzu K. (25) evlerine yakın bir yerde bekleyen eski eşi Resul G. (31) ile karşılaştı. Eski eşi ile bir süre konuşan genç kadın, daha sonra eski eşinin yanından ayrıldı. Genç kadın, bir müddet sonra 4 yaşındaki çocukları ile yeniden eski eşinin yanına geldi. Çocuk babasıyla görüştükten sonra genç kadının yakını tarafından uzaklaştırıldı. Eski eşler, bir süre daha konuştuktan sonra Arzu K. eski eşinin yanından ayrılmak istedi. Genç kadın birkaç adım uzaklaştıktan sonra, eski eşi tarafından boğazından tutularak yere yatırıldı. Belindeki bıçağı çıkartan Resul G. bıçağı eski eşini ardı ardına sapladıktan sonra koşarak uzaklaştı. Boynundan, kalbinden ve karın boşluğundan yaralanan genç kadın, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra kaçan adam, emniyet ekipleri tarafından her yerde didik didik aranırken, Süleymaniye Mahallesi İnci sokak üzerindeki boş bir arazide ölü olarak bulundu. Eski eşini öldürdüğü yerin 500 metre ilerisinde boş arazide ölü olarak bulunan Resul G.'nin intihar ettiği tahmin edilirken, yapılan soruşturmada, ölen kadın ile ilişkisi olduğu belirtilen bir kişi tarafından öldürüldüğü izlerine varıldı.

Eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen genç kadının, Konya Doğanhisar’da ikamet eden İbrahim Ç. (29) ile gazeteye verdiği arkadaşlık ilanı sayesinde tanıştığı ve uzun zamandan beri ilişkilerinin bulunduğu, genç adamın 3 yıldan beri de İnegöl’de ev tutarak burada yaşamaya başladığı öğrenildi. Genç kadının eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü sırada İbrahim Ç.’nin sokağın diğer başında beklediği, sevgilisinin çığlık sesleri üzerine koşarak olay yerine geldiği, eski eşini bıçakladıktan sonra kaçan Resul G.'yi kovalamaya başladığı belirlendi. Olay yerinin 500 metre ilerisinde ölü olarak bulunan Resul G.'nin kalp bölgesinde 5 adet bıçak yarası olması intihar şüphesini zayıflatırken, emniyet ekipleri Konya’ya giderek İbrahim Ç.'nin Konya Doğanhisar ilçesindeki annesine ve kardeşlerinin evlerine baskın yaptı. Olay günü, olay yerinde sevgilisinin başında bulunan ve bu görüntüleri güvenlik kameralarına da yansıyan genç adam, annesinin evinde yakalandı. Yapılan aramada, olayın ardından sevgilisinin başında görüntülendiği sırada üzerine giymiş olduğu, kanlar içerisindeki kırmızı tişörtü ve kot pantolonu da bulundu. Cinayet şüphelisi olarak ekipler tarafından Konya’dan İnegöl’e getirilen İbrahim Ç. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İbrahim Ç. Arzu K. ile nasıl tanıştıklarını anlattığı ancak cinayeti kabul etmediği öğrenilirken, genç adam çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: