Eski Eşini Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

TEM Otoyolu Eyüp mevkiinde boğazı kesilmiş halde bulunan Gülşah Sarcan’ın eski eşi tarafından öldürüldüğü ortaya...

TEM Otoyolu Eyüp mevkiinde boğazı kesilmiş halde bulunan Gülşah Sarcan’ın eski eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlının, “Barışma teklifimi kabul etmediği için öldürdüm.” dediği öğrenildi. Zanlı, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

TEM Otoyolu Eyüp mevkiinde, polis ekipleri tarafından Gülşah Sarcan’ın (25) cesedi bulunmuş, 8 bıçak darbesiyle boğazı da kesilerek öldürüldüğü tespit edilmişti. Yapılan incelemenin ardından G.S.’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gülşah Sarcan’ın eski kocası Sinan S. (30), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne teslim olarak cinayeti itiraf etti.

Reklam
Reklam

Sinan S., polise verdiği ifadede, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yol önce boşandıklarını, çocuklarının hastalanması nedeniyle bir araya geldiklerinde de eski karısına barışma teklifinde bulunduğunu anlattı. Sinan S. olayı, “Eşim arayarak ‘Çocuk hastalandı, gel hastaneye götürelim.’ dedi. Çocuğu beraber Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdük. Çocuğu hastaneye yatırdık. Doktorların çocuğun bir süre yatacağı ve tetkiklerinin uzun süreceğini söylemesi üzerine beraber yemeğe çıktık. ‘Ben barışmak istiyorum. Yeniden evlenelim, bir araya gelelim’ dedim. Eşim ise ‘Yok, ben böyle iyiyim. Barışmak istemiyorum’ dedi. Tartışma çıktı ve kavga sırasında bıçakladım.” şeklinde anlattı.

Cinayet Büro Amirliği’nde ifadesi alınan Sinan S., yapılan işlemlerin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: