Eski Eşinin Kurşun Yağdırdığı Kadın Yaşam Savaşı Veriyor

Tufan HAMARAT/İZMİR, Özkanlar Semti Alia İzetbegoviç Caddesi numara 54'teki apartmanın bahçe bölümünde dün saat 16.00'da meydana gelen olayda; Bornova Vergi

Tufan HAMARAT/İZMİR, Özkanlar Semti Alia İzetbegoviç Caddesi numara 54'teki apartmanın bahçe bölümünde dün saat 16.00'da meydana gelen olayda; Bornova Vergi Dairesi'nde çalışan güvenlik görevlisi Erdal Ö., geçen 30 Aralık'ta boşandığı ve kendisiyle kalan çocuklarını görmeye gelen Fatma Ö. ile tartışmaya başladı. Boşanma aşamasında, tehdit edildiği gerekçesiyle polise başvurup kadın sığınma evine yerleştirilen ve bir süre önce de sığınma evinden ayrılıp normal yaşantısına dönen Fatma Ö. ile Erdal Ö. arasındaki tartışma, apartmanın önünde de devam etti.
Erdal Ö. evliyken kendisini aldatmakla suçladığı eski eşi Fatma'ya kurşun yağdırdı. Fatma Ö. vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, Erdal Ö. de aynı silahla intihara kalkıştı, ancak müdahale eden büyük kızı tarafından ikna edildi. Yerde kanlar içinde kalan Fatma Ö., çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık görevlilerinin, kızının gözü önünde yaptığı müdahale sonrası Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis, Erdal Ö.'yü gözaltına alırken, olay yerinde tam 9 boş kovan bulundu.
Hastanede ameliyata alınan Fatma Ö.'nün vücudunda çok sayıda kurşun yarası olduğu ortaya çıktı. Saatler süren ameliyat sonrasında Fatma Ö.,Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı. Kendi ailesinin, boşandığından haberlerinin olmadığı bildirilen Fatma Ö. henüz hayati tehlikeyi atlatamadı.
SORGUSU SÜRÜYOR
Polis merkezinden sağlık raporu için hastaneye götürüldüğü sırada, "Namusumu temizlemeye uğraştım. Galiba temizleyemedim" diyen Erdal Ö.'nün ise Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunun sürdüğü, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Bu arada, dehşet dolu anlar nedeniyle şok geçiren çiftin 2'si kız 3 çocuğu, psikologlar eşliğinde yaşadıklarını anlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: