Eski eşinin sevgilisini bıçakladı

Malatya'da oturan Ercan Y, kendisinden ayrılan resmi nikahsız eşi S.K.'nın birlikte yaşamaya başladığı Mehmet G.'yi bıçaklayarak ağır yaraladı.

Malatya'da oturan Ercan Y, kendisinden ayrılan resmi nikahsız eşin S.K.'nın birlikte yaşamaya başladığı Mehmet G.'yi bıçaklayarak ağır yaraladı.

Ayrıldığı eğinin başka biriyle resmi nikahsız evlendiğini öğrenen Ercan Y., iftar saatine kısa süre kala eski eşinin oturduğu merkez Teyfik Temelli Caddesi 1'inci Sokak'taki eve gitti. Burada eski eşi S.K. ve resmi nikahsız eşi Mehmet G. ile tartışmaya başlayan Ercan Y. yanında getirdiği bıçakla Mehmet G.’yi baldırından ve koltuk altından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Yerde kanlar içinde kalan Mehmet G. sevk edilen 112 ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu acil servisine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Mehmet G.'nin daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildiği kaydedildi.

Polis ekipleri kaçan Ercan Y.'yi kısa bir süre sonra yakalayarak gözaltına alırken soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz