Eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit, 47 Yaşında Sahalara Golle Döndü

Yalova 2. Amatör Lig ekiplerinden Demirspor ile anlaşarak futbola 8 yıl aradan sonra yeniden dönen 47 yaşındaki eski Fenerbahçeli futbolcu

Yalova 2. Amatör Lig ekiplerinden Demirspor ile anlaşarak futbola 8 yıl aradan sonra yeniden dönen 47 yaşındaki eski Fenerbahçeli futbolcu Faruk Yiğit, takımının 2-1 kazandığı ilk maçında gol atma başarısını gösterdi.

Demirspor'un Yalova 1 Numaralı Amatör Sahası'nda Salihlispor ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan Faruk Yiğit, 81 dakika sahada kaldı. 15. dakikada bir de gol atan Faruk, 2-1'lik galibiyette önemli rol oynadı.

Maç öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Faruk Yiğit, 8 yıl aradan sonra futbola döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Güzel bir şey, spor yapacağım. Amaç spor yapmak. Gençlere bir şeyler öğretebilirsek ne mutlu bize" dedi.

Reklam
Reklam

Faruk Yiğit, bir gazetecinin, "Gol atacak mısın-" sorusunu ise "Öyle bir iddiam yok. Amaç top oynamak, spor yapmak. İnşallah gol atarız, gol attırırız. Önemli olan seyir zevki vermek" diye yanıtladı.

Muhabir: İsmail Ersan - Erhan Erdoğan / Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: