Eski Gazeteci Oktay Demirci'nin Mutlu Günü

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Yeni Doğanşehir gazetesinde Yazı İşleri Müdürlüğü yaptıktan sonra iş değişikliği yapan eski...

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Yeni Doğanşehir gazetesinde Yazı İşleri Müdürlüğü yaptıktan sonra iş değişikliği yapan eski gazeteci Oktay Demirci, yapılan görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.

İlgün Güneş ile dünya evine giren eski gazeteci Demirci'nin belediye düğün salonunda düzenlenen törenle düğünleri yapıldı. Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman genç çiftlerin düğününde yaptığı konuşmada, “Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Ben Oktay kardeşimi tanırım yaptığı işlerinde çok azimli bir kardeşimizdir,tutuğunu koparan ekmeğini taştan çıkaran arkadaşımızdır.Buradan genç çiftleri Allah bir yastıkta kocatsın Allah yollarını açık etsin” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Eski Gazeteci Oktay Demirci pasta kesiminde, “Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, mesai arkadaşlarımıza ve sevenlerimize teşekkürü borç biliriz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: