Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Doğan Ürgüp’ü Ziyaret Etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sivas’a gelen eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Belediye Başkanı...

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sivas’a gelen eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette 2 Temmuz 1993 yılında meydana gelen Madımak Olayları'nı değerlendiren Doğan, “Sivas gibi çok acı dram yaşandığı bir yerde görev yapıyorsunuz. Bizim gibi bütün insanların görevi yarayı kaşımak değildir, yaradan ders çıkarmaktır. Nüksetmesine mani olmaktır. O konudaki çabalarınız ilgiyle izliyorum. Sadece Sivas’ın değil Türkiye’nin barışa ihtiyacı var. Sadece burada olan bir yansıma değil. Elimizden geleni yapacağız. İnşallah Sivas böyle bir acıyı yaşamaz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gaziantep’in önceki dönemlerde büyükşehir belediye başkanlığını yapan, milletvekilliğini yapan siyaseten çok deneyimli Celal Doğan ağabeyimize ben Sivas’a teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnce bir kadirşinaslık gösterdiler belediyemizi de ziyaret ettiler. Ben de kendileri gibi düşünüyorum. Sivas aslında önemli bir Selçuklu şehri, önemli bir cumhuriyet şehri. Cumhuriyet burada kuruldu” dedi. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Celal Doğan’a İrade-i Milliye kitabı hediye etti.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse ve Cafer Çongar da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz