Eski hükümlüler için meslek edindirme kursu

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Doğubayazıt ve Diyadin'de yaşayan eski hükümlüler için meslek edindirme kursu düzenlenecek.

İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve İŞKUR işbirliğiyle hazırlanan proje kapsamında, eski hükümlülere yönelik meslek edindirme kursu açılacağı belirtildi.

Kursa katılacak hükümlülerin genel sağlık ve hayat sigortalarının İŞKUR tarafından karşılanacağı vurgulanan açıklamada, kursiyerlere eğitimleri süresince günlük 15 lira ödeneceği ifade edildi.

Açıklamada, kursa katılacak hükümlülerde, en az 6 ay Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olarak kalmış, Doğubayazıt ve Diyadin ilçelerinde ikamet ediyor olması şartı arandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz