Eski İçişleri Bakanı Şahin'in Konvoyunda Kaza: 1 Ölü

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere memleketi Ordu’ya gelen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in konvoyunda...

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere memleketi Ordu’ya gelen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in konvoyunda meydana gelen zincirleme kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza bugün saat 14.30 sıralarında Ünye Çimento Kavşağı'nda meydana geldi. Şahin'in konvoyunun kavşaktan geçişi sırasında Muammer Beşli (57) idaresindeki 52 LB 598 plakalı otomobil ile eski bakan Şahin'in konvoyunda yer alan Turan Yavuz (50) idaresindeki 52 FY 598 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışan otomobillere arkadan gelen Akkuş Akpınar belde Belediye Başkanı Osman Çamoğlu (55) idaresindeki 52 DY 260 resmi plakalı otomobil çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada, Muammer Beşli ve yanında bulunan Bahar Söz (73) ağır, AK Parti Ordu İl Teşkilatı Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Turan Yavuz ve yanındaki Ali Fuat Albayrak ile Akpınar Belediye Başkanı Osman Çamoğlu hafif yaralandı.

Reklam
Reklam

Ambülansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Muammer Beşli tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan Bahar Söz ile hafif yaralanan ancak tedavilerinin Ordu’da devam etmesini isteyen Turan Yavuz ve Ali Fuat Albayrak Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: