Eski Kartal, Aslan oluyor!

Galatasaray'ın ön sözleşme imzaladığı David Hawkins için süre yarın doluyor.

Galatasaray Kulübü'nün bugün Beşiktaş ile anlaşıp David Hawkins'in bonservisini siyah-beyazlı ekipten alması bekleniyor.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

* MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN](https://twitter.com/mynetspor)

[

* DAVİD HAWKINS SİZCE GALATASARAY'DA BAŞARILI OLUR MU? (ANKET)](http://cevaplar.mynet.com/anket-sorulari/sizce-david-hawkins-galatasarayda-basarili-olur-mu/10149)

Reklam
Reklam

Takımın başına Ergin Ataman'ı getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray Medical Park, Eurocup için oldukça iddialı bir kadro kuruyor. CSKA Moskova'dan Jamont Gordon, Maccabi Tel Aviv'den Milan Macvan, Barcelona'dan Bonafice N'Dong ve Fenerbahçe Ülker'den Engin Atsür'ü renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, geçen yıl Beşiktaş'ta harika bir sezon geçiren David Hawkins'te de sona yaklaştı. Yıldız oyuncu ile imzalanan ön protokolün süresi yarın dolacak.

Galatasaray Medical Park, oyuncuyu elinde tutabilmek için bu tarihe kadar Beşiktaş ile anlaşmak durumunda. Sarı-kırmızılılar, 750 bin dolar isteyen Beşiktaş Kulübü ile pazarlıklarını sürdürüyor. Cimbom'un en kötü olasılıkla bu ücreti yatırıp Hawkins'i en geç yarın renklerine bağlaması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler: