Eski Kılıçoğlu Sineması’nda Çıkan Yangın Iki Saatle Söndürüldü

Eskişehir’in tarihi simgelerinden olan ve 5 yıl önce yıkımına başlanmasına rağmen mahkeme kararı ile yıkımı...

Eskişehir’in tarihi simgelerinden olan ve 5 yıl önce yıkımına başlanmasına rağmen mahkeme kararı ile yıkımı durdurulan Kılıçoğlu Sineması, akşam saatlerinde alev aldı. İtfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürülen binada daha önce de yangınların çıktığı öğrenildi. Polis, yangının hangi sebepten çıktığını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir'n Tepebaşı İlçesi Porsuk Bulvarı ile Doktorlar Caddesi'nde bulunan ve 2008 yılında yıkılması için boşaltılan Kılıçoğlu Sineması, o günden beri yarı yıkık şekilde duruyor. Akşam saatlerinde binadan duman çıktığını gören vatandaşlara yetkililere haber verdi. Olay yerine kısa zamanda polis ekipleri gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri de binanın iki tarafından da yangına müdahale etti.

Reklam
Reklam

Binadan çıkan dumanlar Eskişehir'in üzerini kapladı. Bu sırada Doktorlar Caddesi’nden geçen tramvayın seferleri bir süreliğine durduruldu. İtfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürülen yangında, soğutma çalışmaları uzun süre devam etti.

Polis yangının ardından binaya girerek yangının çıkış nedeni hakkında incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: