Eski Koca Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde cezaevinden çıkan Duran A., boşandığı eşi Hatice Sarıkaya’yı boğazından bıçaklayarak öldürdü.Bir süre...

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde cezaevinden çıkan Duran A., boşandığı eşi Hatice Sarıkaya’yı boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Bir süre önce cezaevinden çıkan Duran A., cezaevinde iken kendisinden boşanan 35 yaşındaki eşi Hatice Sarıkaya ile yeniden bir araya gelmek için Kayseri’den Ürgüp ilçesine geldi. İddiaya göre, boşandığı eşi Hatice Sarıkaya’nın 3 çocuğu ile birlikte yaşadığı Kavaklıönü Mahallesi'ndeki gece evine gelen Duran A., eşi ile tartışmaya başladı.

Duran A., elinde bulundurduğu bıçakla boşandığı eşinin boğazını keserek öldürdü. Cinayet zanlısı Duran A. olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: