Eski kocasına dostunu telle boğdurdu

Başkentte kayıp olarak aranan bir kişinin telle boğulduktan sonra Kuzey Çevre Yolu'nda boş araziye gömüldüğü ortaya çık

Başkent’te cinayet dedektif polisleri, bir cinayet olayını, yaptıkları çalışma sonucu gün yüzüne çıkardı. Güzellik salonu işleten Ferda Y., arkadaşı Mustafa Altındirek’i (37), eski eşi Hüseyin Serdar Ö. ile birlikte telle boğarak öldürdü. Cesedi bir süre otomobilin bagajında taşıyan cinayet zanlıları, daha sonra Mustafa Altındirek’i çevre yolunda boş araziye gömdü.

Çankaya Bahçelievler Mahallesi’nde kahvehane işleten Mustafa Altındirek, yanında güzellik salonu işleten Ferda Y. ile arkadaşlık kurdu. Mustafa Altındirek, arkadaşlıkları ilerledikten sonra Ferda Y.’yi kahvehaneye ortak etti. Bir süre sonra işleri bozulan Altındirek’in kahvehanesi uyuşturucu satıldığı gerekçesiyle kapatıldı. İşlerinin bozulmasıyla birlikte iddiaya göre Altındirek, Ferda Y.’ye kötü davranmaya başladı.

Reklam
Reklam

Ferda Y., bunun üzerine eski eşiyle görüşüp, “Sana dönerim. Ama başımda bir dert var” dediği ortaya çıktı. Y.’nin eski eşi Hüseyin Serdar Ö. de genç kadına “Tamam. Sorun değil, hallederiz.” dediği belirtildi. İki kişi, aralarında anlaştıktan sonra Ferda Y., Mustafa Altındirek’i gece yarısı görüşmek için güzellik salonuna davet etti. Genç kadının eski eşi Ö. ise Erdoğan Ü. ve Samet D.’yi de yanına alarak salona gitti. Güzellik salonuna giren Mustafa Altındirek, Ferda Y. ve 3 kişiyi karşısında buldu. Çıkan tartışma sonucu Ferda Y., eski eşi ve eşinin iki arkadaşıyla birlikte Mustafa Altındirek’i telle boğarak öldürdü. Zanlılar, daha sonra Altındirek’in cansız bedenini Serdar Ö.’nün otomobilinin bagajına koydu. Bir süre cesedi bagajda taşıyan zanlılar, Altındirek’in cesedini Kuzey Çevre Yolu kenarındaki boş bir araziye gömdü.

CİNAYET DEDEKTİFLERİ 8 AY İÇİNDE OLAYI AYDINLATTI

Oğlunun ortadan kaybolmasının ardından, baba Osman Altındirek, emniyete kayıp ilanında bulundu. Yapılan teknik takip soncu Ferda Y., Hüseyin Serdar Ö., Erdoğan Ü. ve Samet D. gözaltına alındı. Emniyette çapraz sorguya alınan zanlılar, cinayeti itiraf edip, cesedin yerini gösterdi. Cinayet büro dedektipleri, çevre yolu kenarında dedektör köpekler yardımıyla arama başlattı. Yapılan çalışmalar kısa sürede sonuç verdi. Ekipler, Altındirek’in cesedini toprağa gömülü halde buldu. Altındirek’in cansız bedeni, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, yakalanan zanlılar mahkemeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: