Eski kocasını korumak isterken...

Mersin'de boşandığı eşi sopayla kapıya dayandı, çocuğunu görmek istedi. Ancak o...

Mersin’de 5 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşi Adem Zor’a (27) saldırıp bıçaklayan ağabeyi Duran Yıldız’a (26) engel olmak isteyen Nuray Yıldız (24) kolundan yaralandı.

Olay, dün akşam merkez Toroslar İlçesi’ne bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Mobilya ustası Adem Zor, oğlu Halis Zor’u (7) görmek için eski eşinin yanına gitti. Ağabeyi Duran Yıldız ile birlikte kalan Nuray Yıldız, eski eşine eve gelmemesini, çocuğu ile dışarıda görüşmesini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine Duran Yıldız da tartışmaya karıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Duran Yıldız, Adem Zor’u sırtından bıçakladı. Yere düşen Adem Zor'a tekrar bıçak vurmak üzere yönelen ağabeyini engellemek için araya girip, eski eşinin üzerine kapanarak onu korumaya çalışan Nuray Yıldız da kolyuna isabet eden bıçak darbesiyle yaraladı. Yaralanan eski karı- koca ile sopayla başından darbe alan Duran Yıldız, götürüldükleri Mersin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.
**‘ESKİ KOCAM SOPYLA GELDİ’**
Hayati tehlikesi bulunmayan Nuray Yıldız, olayla ilgili şunları anlatttı: “Eski kocamı, çocuğumuzla ilgili konuşmak üzere çağırdım ve çocuğumuzla dışarıda görüşmesi gerektiğini anlattım. Ancak, daha önce ağabeyimle tartıştığı için gelirken yanında sopa getirmişti. Kapıda tartıştığımızı gören ağabeyim elinde sopayı görünce onunla tartışmaya başladı. Bir anda aralarında kavga çıktı. Eski eşim sırtına isabet eden bıçakla yere düşünce kardeşim kendisine yönelip yeniden vurmak istedi. Bu sırada araya girince kolumdan yaralandım. Çok üzgünüm, bu olaylardan çocuğumuz çok olumsuz etkileniyor.” Adem Zor’un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Anahtar Kelimeler: