Eski Köy Olan Yeni Mahallelerde De Ramazan Etkinliği Büyük İlgi Görüyor

Şahinbey Belediyesi tarafından mahallelere taşınan ve her akşam 3 bölgede olmak üzere 78 mahallede yapılan...

Şahinbey Belediyesi tarafından mahallelere taşınan ve her akşam 3 bölgede olmak üzere 78 mahallede yapılan Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Şehir merkezinde bulunan mahallelerin yanı sıra mahalle olarak ilçeye bağlanan eski köylerde de düzenlenen ramazan etkinliği vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Burç, Kabarcık, Durantaş, Serince ve Yağdöver Mahallelerinde Hacivat-Karagöz oyunu, Keloğlan ile İbiş gösterileri, sihirbaz, kukla ve orta oyunu gösterilerinin yapıldığı Ramazan etkinliği sırasıyla Geneyik, Sarıt, Gülpınar, Zeytinli, Cebeler, Sarısalkım, Bayramlı, Kızılhisar, Osmanlı, Muhacirosman, Burçkarakuyu, Bağlarbaşı ve Karaçomak Mahallelerinde düzenlenecek.

Reklam
Reklam

İlk defa böyle bir etkinliğin mahallelerinde düzenlendiğini ifade eden bir mahalle sakini, “Ramazan ayı dolayısıyla yapılan bu etkinlikler bizler ve çocuklarımız için büyük bir değişiklik oldu. Mahalle olarak her türlü hizmeti güzel bir şekilde alıyoruz. Bu tür etkinliklerinde sürekli yapılmasını istiyoruz. Şahinbey Belediyemiz Ramazan etkinliklerini mahallemize getirerek, bizleri ne kadar önemsediğini gösteriyor. Burada çocuklarımızla birlikte doyasıya eğleniyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: