Eski Kütahya Belediye Başkanı Kiper, Vefat Etti

Eski Kütahya Belediye Başkanı Oral Kiper, Antalya'da 70 yaşında vefat etti.

Eski Kütahya Belediye Başkanı Oral Kiper, Antalya'da 70 yaşında vefat etti.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Anavatan Partisi'nden (ANAP) Kütahya Belediye Başkanlığı'na seçilen ve bu görevi 1984-1989 yıllarında yürüten Kiper, Antalya'da rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Kiper'in cenazesi, Kütahya'ya getirilerek, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kiper'in yakınları ve vatandaşların katılımıyla Ulu Cami'de kılınan cenaze namazı sonrası Evliya Çelebi Mezarlığı'nda defnedildi.

Reklam
Reklam

Kiper, 1990-1991 yıllarında Trakya Birlik Genel Müdürlüğü, 1997-1999 yıllarında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştu.

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: