Eski Milletvekili Adayı Roman Yazdı

Akhisar'ın renkli simalarından eski milletvekili adayı Avukat Bahadır Yenişehirlioğlu, "Beyaz Usta Siyah Çırak" isimli ilk...

Akhisar'ın renkli simalarından eski milletvekili adayı Avukat Bahadır Yenişehirlioğlu, "Beyaz Usta Siyah Çırak" isimli ilk kitabını anlattı.

Siyasette bir türlü aradığını bulamayan, iki kez milletvekilliğini kıl payı kaçıran Av. Bahadır Yenişehirlioğlu, siyasetle arasına mesafe koyup edebiyata yöneldi. Yenişehirlioğlu, "Beyaz Usta Siyah Çırak" isimli bir de kitap yazdı.

İlk romanı hakkında açıklamalarda bulunan Yenişehirlioğlu, "Derin bir aşk hikayesi bu ama alışılmış bir aşk hikayesi değil. Kitapta ruhani bir aşk gerçeği bulmuş birisinin daha sonra yalancı bir ışığın aldatmasıyla nerelere sürüklendiğini ve sonunda gerçekle nasıl tekrar yüzleştiği anlatılıyor. İnsanın içine yaptığı bir yoLculuk aslında. Roman kahramanının derin ızdıraplarından hayatı nasıl imbiklediğinin çarpıcı bir anlatımı diyebiliriz. Avrupa ve Ortadoğu iklimlerinde geçiyor hikayemiz ve inanıyorum ki okuyucular hiç sıkılmadan bambaşka ortamlara sürüklenecekler. Kitabı kurgularken okuyucuyu sıkmamasını ve sürükleyici olmasını çok istedim ve bunun üzerinde uzun zaman vakit harcadım ama değdi. Daha fazla anlatmak istemiyorum zira esprisi kaçar. Okuyucunun kendisinin keşfetmesini istiyorum aslında. Nasıl görmek istiyorsa öyle görsün herkes ve bir yandan da insanı keşfetsin" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: