Eski Milletvekili Cengiz, Alaplı Devlet Hastanesi'ne diyaliz cihazı bağşıladı

Eski İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz, Zonguldak Alaplı Devlet Hastanesi'ne 27 bin liralık bir diyaliz...

Eski İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz, Zonguldak Alaplı Devlet Hastanesi'ne 27 bin liralık bir diyaliz cihazı bağışladı. Cengiz, hastanenin anestezi cihazının kalan borcunun ödenebilmesi için de 10 bin lira bağışta bulundu.

Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Gündoğdu, Hastane Müdürü Mehmet Yılmaz, Hastane yetkilileri ve Alaplı’daki yakını Murat Kalay ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret eden 17. Dönem İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz, yaptığı bağıştan duyduğu mutluluğu dile getirerek, herkesi toplumsal hizmet kurumlarına yardımda bulunmaya davet etti.

Reklam
Reklam

17. Dönem İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz’in ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Sayın Milletvekilimizin bu davranışının ekonomik gücü olan herkese örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.

17. Dönem İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz de sağlık harcamaları için bir kenarda tuttuğu birikimini Alaplı Devlet Hastanesi’ne bağışladığını ifade ederek, “Zaman zaman sağlık problemleri yaşıyorum. Sağlık harcamalarımı karşılamak için bir kenarda tuttuğum 5 bin lira civarında birikimim vardı. Bu birikimimin üzerine emekli maaşımdan da ilave yaparak Alaplı Devlet Hastanesi’nin monitörlü anestezi cihazının kalan borcunu ödedim. Çok huzurluyum, çok mutluyum. Allah herkese böyle huzur ve mutluluk nasip etsin” diye konuştu.

Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Gündoğdu da Ömer Necati Cengiz’e yardımlarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Sayın Milletvekilimize, yaptığı yardımlar için Alaplı Devlet Hastanesi ve hastalarımız olarak teşekkür ediyoruz. Ameliyathanemizde ameliyat için gerekli bir monitörlü anestezi cihazımız vardı ancak bir takım parametreleri eksikti. Anestezi uzmanımızın talebi üzerine dünya standartlarına uygun olan bu cihazı aldık ve şu anda kullanıyoruz. Cihazın bedelinin bir kısmını hayırseverlerimizin desteğiyle ödedik ancak tamamlayamadık. Bu noktada Sayın Milletvekilimiz Ömer Necati Cengiz yardımımıza koştu ve tamamlayamadığımız meblağı karşıladı. Biz, hem diyaliz merkezimize, hem de ameliyathanemize bağışlarından dolayı Sayın Milletvekillimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz