Eski Milli Futbolcular, Dostluk Maçında Rakiplerine Acımadı: 4-0

Türk Milli Futbol Takımı ve dört büyük kulüpte forma giyen eski futbolcular, GAP Arena Stadyumu'nun...

Türk Milli Futbol Takımı ve dört büyük kulüpte forma giyen eski futbolcular, GAP Arena Stadyumu'nun ışıklandırması sebebiyle, eski Şanlıurfasporlu futbolcuların oluşturduğu takımla, özel bir gösteri maçı yaptı. Eski millilerin oluşturduğu takım, rakip takımı 4-0 yendi.

Eski milli futbolculardan Rüştü Rençber, Tümer Metin, Okan Buruk, Mert Korkmaz, İlyas Kahraman, Tolunay Kafkas gibi ünlü futbolcuların da forma giydiği özel maçta, dostluk rüzgârları esti.

Konu ile ilgili maçtan önce bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, "Kıdemli arkadaşlarım, eski ve yaşlı da demiyorum, kıdemli arkadaşlarımla toplandık. İki aydır aşağı yukarı antreman yapıyoruz. Bu günde milli takımımızın efsaneleri burada. Birlikte eğleneceğiz. Gençler burada, insanlarımız burada, mutlu bir gün, güzel bir gün." dedi.

Reklam
Reklam

İnsanların gösterdiği sıcak ilgiyi çok sevdiğini aktaran Hakan Ünsal, "Biz sıcakkanlı insanların olduğu, muhabbetin böyle olduğu yerlerden çok zevk alıyoruz. İnsanların çarşıda gezerken göstermiş olduğu ilgi, alaka, sıcakkanlılığı, misafirperverlik karşısında çok etkilendik. Bizim için en önemli olan buradaki insanlar üzerinde bırakacağımız iz olacaktır." şeklinde konuştu.

GAP Arena Stadyumu'nun atmosferinin büyüleyici olduğunu kaydeden Tümer Metin ise "4-5 saattir buradayız. Geldiğimiz andan itibaren gösterilen ilgiye, tüm şehir halkına, sayın valimizin önderliğinde çok teşekkür ediyorum. Maçımızı oynayacağız. Kazasız, belasız bir gösteri maçı olsun. Çok mutlu anlar geçirdik. Umarım izleyenler de güzel bir maç seyreder. Bizde çok keyif alıyoruz." diye konuştu.

Açıklamaların ardından oynanan maçta eski millilerin oluşturduğu takım, rakip takımı 4-0 yendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: