Eski Milli Halterci Halil Mutlu'dan Sakaryaspor'a Ziyaret

Türkiye Halter Federasyonu başkan adayı Halil Mutlu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor'u ziyaret etti.

Türkiye Halter Federasyonu başkan adayı Halil Mutlu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor'u ziyaret etti.

Kulübün Rüstemler Mahallesi'ndeki sosyal tesislerinde futbolcularla bir süre sohbet eden Mutlu, halterin bireysel gibi görünse de futbol gibi ekip ruhu taşıdığını belirterek, "Sakaryaspor, sağlam bir takım ruhu sağlarsa çok büyük başarılar elde edebilir" dedi.

Sakarya için "Türkiye'deki memleketim" diyen Mutlu, bu şehrin kendisi için vazgeçilmez olduğunu belirtti.

Mutlu, futbolu yakından takip ettiğini ifade ederek, "Spor konusunda Sakarya'yı Sakarya yapan bilirsiniz ki futboldur. Ben de hem arkadaşlarımızı görmek hem de lige kötü bir başlangıç yapan Sakaryaspor'a 'uğur getiririm' düşüncesiyle ziyarette bulundum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Enes Duran - Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: