Eski Oyunların Canlanmasını Sağlayan Özgan'a Teşekkür Ziyareti

Kozan Belediyesi ‘Okullar hayat bulsun’ projesi kapsamında Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesine unutmaya yüz tutmuş...

Kozan Belediyesi ‘Okullar hayat bulsun’ projesi kapsamında Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesine unutmaya yüz tutmuş oyunlar için alanlar oluşturdu. Okul idaresi, oyunlar için gerekli çizimlerin yapılmasını sağlayan Kozan Belediye Başkan Kazım Özgan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Reşit Cömert ve öğretmenler Yahya Göbelek, Mehmet Enişte ve Murat Akdoğan bir gurup öğrenci Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı ziyaret ederek projeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerinden Pınar Günbay; “Unutulmaya yüz tutmuş eski oyunlarımızı küçük kardeşlerimize öğretmeye çalıştık. Artık okul bahçemizde yakar top, sek sek gibi oyunları oynayabiliyoruz. Bizler bu sayede eski oyunlarımızı daha kolay öğrenebiliyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öğrencilerinden Melisa İnce ise, “Okulumuzda sek sek, arkadan mendil kapmaca, can, yakar top gibi oyunlar oynuyoruz. Yakar topu iyi oynuyorum. Arkadaşlarımızla çok eğleniyoruz.” dedi. Belediye Başkanı Kazım Özgan da “Eski oyunların canlandırılması için Milli Eğitim Müdürlüğü, okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerimiz bir caba sarf ediyor. Biz de bu projeye destek veriyoruz. Çocuklarımız böyle oyunlar sayesinde sportif faaliyetlere de katılıyorlar. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: