Eski sevgili düşman olur mu hiç

Magazin dünyasında genellikle görülen durumdur: İki ünlü birbirine aşık olur, kimi evlenir kimi birliktelik yaşar. Ama ayrılırken de ortalık toza dumana bürünür.

Bazen basın da araya girer ve eski sevgililer ya da eski eşler arasındaki kavga büyüdükçce büyür. İnsan ortalıkta uçuşan lafları, karşılıklı suçlamaları duyunca " nasıl olmuş da bunlar hayatı paylaşmışlar" demekten kendini alamaz.

Ama gösteri dünyasında öyle çiftler var ki ayrıldıktan sonra bile birbirlerinin aleyhinde konuşmazlar. Kimi suskun kalır, kimi eski sevgilisine ya da eşine teşekkür eder kimi de onunla hep dost kalacağını açıklar ve bunu başarır da. Hatta "sevgilisini unutamadığını ondan ayrıldığı için aşk acısı çektigini" itiraf edenler bile çıkar.

Reklam
Reklam

İşte gözyaşları içinde ayrılıp birbirlerini uzaktan seven o ünlü çiftler.


Çok Güzel Hareketler Bunların 'Hıyarlı Baba'sı Şahin Irmak ile şu sıralar Bir Çocuk Sevdim'de oynayan Gülcan Aslan bir yıllık bir birliktelik yaşadılar.


Ama sonra çift yollarını ayırma kararı aldı. Ayrılığın ardından konuşan Irmak ise eski sevgilisini yere göğe sığdıramadı.


Şahin eski sevgilisi Aslan için "Yaşadığım en güzel beraberlikti. Karşılaştığım en güzel kalpli insandır Gülcan. Onu uzaktan da olsa seveceğim" diye konuştu.


Sunucu Ece Erken'ın kısa bir süre evli kaldığı eşi Tuncer Öztarhan'ı bir türlü unutamadığı da uzun süre konuşulmuştu. Hatta Erken, bir sosyal paylaşım sitesinde arkadaşıyla dertleşirken kendisi de bunu itiraf etmişti.


Boşandıktan sonra kısa bir birliktelik yaşayan Erken, oyuncu Merve Sevi ile Twitter'da dertleşirken "Boşandıktan sonra büyük hata yaptım. Çivi çiviyi söker lafı yanlışmış, kanıtladım” itirafında bulunmuştu.


Bu sırada Erken'in eski eşini unatamadığı için kötü günler geçirdiği de konuşulmuştu. Hatta güzel sunucunun eğlenmek için gittiği bir barda eski eşini yanında yeni sevgilisiyle görünce gözyaşlarına boğulduğu konuşulmuştu.

Reklam
Reklam

Magazin dünyasının en çok konuşulan aşklarından birinin kahramanı Zeynep Beşerler ile Kenan İmirzalıoğlu idi.


Herkes evlenmelerini beklerken genç oyuncular ayrılık kararı aldı. Özellikle de Beşerler'in bu ayrılıkla kolay başa çıktığını söylemek güç.


Güzel oyuncu o dönemde bir gazetecinin kendisine yönelttiği "Onu yeni sevgilisiyle görseniz ne hissedersiniz" sorusuna "“Biz onunla uzun yıllar süren bir birlikteliğe imza attık. Açıkça söylemek gerekirse, Kenan’ı başka bir kadınla görürsem çok üzülürüm" diyerek cevap vermişti.


Zerrin Özer de severek evlendiği ve bir süre sonra ayrıldığı eşi nedeniyle kötü günler geçirdi.


Özer konuk olduğu canlı yayınlanan bir TV programına boşandığı eşi Levent Süren de telefonla katılınca şoke oldu. Daha sonra gözyaşlarını tutamayan Özer titreyen sesiyle bu sürpriz karşısında çok şaşırdığını ve sevindiğini söyledi.


Özer, 2 buçuk yıllık eşinden boşandığında da "Adam gibi adamdı. Hayatımda sırtımı dayayabileceğim tek erkek Levent’ti” demiş ve duruşma bittikten sonra da uzun uzun ağlamıştı.

Reklam
Reklam

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan gösterişli bir biçimde evlenmişti. Ama mutlulukları uzun sürmedi. Araya ihanet girdi...


Çift, minik kızlarına rağmen boşandı. Ama yakın dostlarına eşinden ayrıldığı için çok pişman olduğunu söyleyen Karadağlı, Balkan ile bir gece yemeğe çıktı.


Eski eşine tek taş yüzük armağan eden Karadağlı yeniden biraraya gelmeyi teklif etti. Ancak yaşadıklarını unutamayan Balkan bu teklifi geri çevirdi.

Karadağlı ve Balkan, yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırakıp kızları Zeyno için dost kalmaya karar verdi sonunda. Çift, yeniden evlenmedi ama dostlukları sürüyor.


Doğa Rutkay ve Mehmet Ali Alabora şöhret basamaklarının henüz çok başındayken iki sevgiliydiler.


Herkes onların evlenmesini beklerken Rutkay ve Alabora ayrılık kararı aldı. Ama ne ayrılık sürecinde ne de sonra birbirleri aleyhine tek söz etmediler. Alabora bir başka meslektaşı Pınar Öğün ile dünyaevine girdi.


O dönemde magazin basınında çıkan haberlere göre Rutkay, beş yıl birlikte olduğu eski sevgilisinin düğün davetiyesini alınca gözyaşlarına da hakim olamadı.

Reklam
Reklam

Rutkay o anda neler hissettiğini "Eve davetiye gelince gözlerim doldu, çekimlerim olduğu için yetişemedim. Ama onlara çok güzel bir hediye yolladım. İkisini de çok seviyorum. Umarım çok mutlu olurlar" diyerek anlatmıştı.


Son dönemin en gözde TV yıldızlarından Beren Saat iki buçuk yıldır yönetmen Levent Semerci ile birlikteydi. Ancak ilişkileri bir süre önce bitti.


Saat'in Semerci'den ayrıldığı iddialarının ortaya atılmasından kısa bir süre sonra da o güne kadar sessiz ve sakin bir hayat sürdüren güzel yıldız objektiflerin karşısına ilginç bir şekilde çıkmaya başladı. Önce bu kıyafetiyle çok konuşuldu.


Ardından Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki rol arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile birlikte alkollü bir şekilde görüntülendi. Hem de daha önce hiç görüntülenmediği halde.


Bundan bir kaç gün sonra da bu kez Bebek sahilinde dalgın dalgın yürürken görüntülendi Beren Saat. O her ne kadar "gayet iyiyim" dese de herkes Saat'in aşk acısı yüzünden bu kadar değiştiği görüşünde.


Sertab Erener ve Levent Yüksel müzik dünyasının en gözde çiftlerindendi. Hem özel hayatlarında hem de kariyerlerinde yükselen bir grafik çiziyordu çift.

Reklam
Reklam

Ama aradan geçen zaman içinde evlilikleri bozulmaya başladı. Sonunda çift yollarını ayırdı.


Ama onlar da bir tek kez bile birbirlerinin aleyhine tek söz etmediler. Tam tersine birbirlerininen büyük destekçisi olmaya devam ettiler.


Jude Law ile Sienna Miller, Alfie adlı filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladılar. Hatta nişanlandılar. Ama Law, çocuklarının dadısıyla Miller'ı aldatınca ayrıldılar.


Hayatlarına başka insanlar girdi. Ama ikisi de birbirlerini unutamadılar ve yıllar sonra tekrar biraraya geldiler.


Herkes "bu kez evlenirler" derken yine ayrıldılar. Hatta Miller'ın hayatına başkası girdi. Ancak yakın çevresi Law'un Miller'ı unutamadığını ve ona geri önmek için her yolu denediğini söylüyor.


Elizabeth Hurley ile Hugh Grant sinema dünyasının en gözde çiftlerindendi.


Ancak Grant bir hayat kadınıyla üstelik de arabada yakalanınca Hurley ihaneti affetmedi.


Ama buna rağmen iki eski sevgili birbirleriyle hiç kanlı bıçaklı olmadı. Hatta Hurley'nin oğlu Damien'ın vaftiz babası olma görevini Grant üstlendi. Daha sonra da Hurley'nin o dönem evli olduğu Arun Nayar ile çıktığı tatilde de çifte eşlik etti.

Reklam
Reklam

Demi Moore ve Bruce Willis, üç çocuklarına ve birlikte geçirdikleri uzun yıllara rağmen boşandılar. Ama birbirleriyle iyi geçinmeyi hep sürdürdüler.


Önce Moore, Ashton Kutcher ile evlendi. Sonra da Willis, Emma Hemming ile. Her iki aile de birbiriyle çok iyi geçiniyor ve sık sık biraraya geliyor.


Özgür Özgülgün ile Buket Dereoğlu birbirlerini delice severek evlenmişti. Oğulları Can da mutluluklarını ikiye katladı.


Ama daha sonra çiftin arasına kara kedi girdi. Özgülgün ve Dereoğlu boşandılar.


Ama bu süreci de birbirlerini destekleyerek atlattılar. Birbirleri aleyhine tek söz etmediler. Hatta "Evlilik bitti ama dostluk baki" diyerek oğulları Can'ın mutluluğu için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediler. Özgülgün ve Dereoğlu bu sözlerini tutmayı da başardı.


Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay da boşanma sürecini sakin bir şekilde atlattı. Ünlülerin sık sık yaptığı gibi basın aracılığıyla birbirleriyle tartışmadılar.


Çift sık sık Bebek Parkı'nda oğulları Osman Nejat için biraraya geliyor. Onun hatırına aralarını bozmamaya çalışıyor.

Reklam
Reklam

Oscar ödülle yıldız Reese Witherspoon eşi Ryan Philippe'in ihaneti yüzünden ondan boşandı.


Ama iki çocuğunun hatırı için onunla arasını iyi tutmaya karar verdi.


Philippe'den Ava ve Decon adında iki çocuğu olan Witherspoon "O çok iyi bir baba. Ve biz her zaman dost kalmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.


Rafet El Roman ile Tuğba Altıntop'un boşanması epey olaylı bir şekilde olmuştu. Hatta çift iki kızlarının velayeti için uzun süre tartışmıştı.


Ama sonra köprülerin altından çok sular aktı ve her şey değişti. Altıntop ve El Roman kızlarının hatırına iyi geçirmeye başladılar.


Hatta geçen yıl dördü bir tatile bile çıktı. Eski eşiyle tatile çıkmasını eleştirenlere de Altıntop "“Rafet çocuklarımın babasıdır, benim de eski eşim. Mutsuz ve huzursuz iki kız evladı mı büyüsün" diyerek cevap verdi.


Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan'ın üç çocuklu mutlu yuvalarının üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı ve çift sonunda boşanma kararı aldı.


Evlerini ayıran çift bir dönem zorunlu olarak karşılaştıklarında birbirlerinin yüzüne bile bakmamaya özen gösterdi ama arada çocukları olunca işler değişti.

Reklam
Reklam

Ergen bir süre önce lyaptığı açıklamada "Bundan sonra, her ikimizin de sağlam bir dost ve çocuklarımızı çok seven anne babalar olarak yolumuza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.