Eski Sevgililerini Geri Kazanmaya Çalışan Ünlülerden 10 Çılgınca Hareket

Kenan Doğulu'dan geliyor; ''Ex aşkım bana neler ettin...''

  1. Robert Pattinson

Twilight serisindeki rollerini gerçek hayata taşıyan Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın aralarındaki aşk; Kristen Stewart'ın Pamuk Prenses ve Avcı'nın çekimleri esnasında filmin yönetmeni ile ilişki yaşaması ile büyük yara alır. Bunu duyan Robert Pattinson, Stewart'ı geri kazanmayı çok istemiş olmalı ki; kendisini oyunculuğu bırakmakla tehdit eder, hatta o dönem gelen birkaç film teklifini de düşünmeden reddeder!

Durumun ciddiyetini kavrayan Kristen, yeniden Robert'e döner... 9. Justin Timberlake

2007'den beri birlikte olan Justin Timberlake & Jessica Biel çiftinin ilişkisi, Justin'in Friends With Benefits'te Mila Kunis'le olan oldukça yakın sahneleri yüzünden sıkıntıya girer. Durumu nasıl toparlayacağınnı bilemeyen Justin, son ve en büyük hamlesini yaparak Jessica Biel'e evlenme teklif eder.

Reklam
Reklam

Bir kıskançlığın ön ayak olduğu bu evlilik, 2011'den beri devam etmekte... 8. Stephen Craig

Çapkınlıklarıyla ünlü eski NBA yıldızı Stephen Craig, 1970'lerin şarkıcı ve film yıldızı Marie Osmond ile 1982'de evlenir, ve gerçekten de durulur. Bir de çocukları olan çift için işler pek de iyi gitmez ve 3 yıl sonra boşanırlar...

Marie Osmond'u kafasına takan eski çapkın, tam 26 yıl boyunca onu geri kazanmaya uğraşır, ve dedikodulara göre bu yıllar boyunca kimseyle ilişkiye bile girmez. Sonuç; 2011'de yeniden evlenirler :) 7. Miley Cyrus

2009'da bir film çekimi esnasında Liam Hemsworth ile tanışan Miley Cyrus; televizyon personasından beklenmedik derecede takıntılı ve aşık bir insanmış meğer...

Çiftin ayrıl-barış şeklinde devam eden ilişkileri, 2012 yılında son bulur. Arnold Schwarzenegger'in oğlu ile çıkmaya başlayan Miley Cyrus, eski sevgilisinin tatilde kızlarla partilediğine dair fotoğrafları gazetede görür ve çılgına döner. Sevgilisinden ayrılır; Liam'a onu ne kadar özlediğine ve ayrıldıkları için ne kadar pişman olduklarına dair uzun uzun bir mektup yazar.

Reklam
Reklam

Çift şu sıralar tekrar birlikte, ve galiba evlenecekler :) 6. Pink

Akıl sır erdirilemeyen bir başka deli çift de, Pink ve şimdiki kocası Carey Hart.

2006'da evlenen ancak ne yazık ki 2008'de boşanan çiftimizin hikayesi bir garip. Boşanmanın hemen ardından yayınlanan Pink'in 5. albümü, 'So What' isimli şarkı ile açılmaktadır. Şarkıda eski kocasına deyim yerindeyse söven Pink; yine de şarkının klibinde onun oynaması için ısrar eder.

Albüm boyunca ona duyduğu aşkı, kalp kırıklığını ve kafa karışıklığını anlatan Pink'in ısrarlarına dayanamayan Carey Hart; 2 yıllık bir aranın ardından Pink'e yeniden evlenme teklif eder.

Çiftimiz 2010'dan beri happily ever after :) 5. Larry King

Larry King'in yedinci eşi Shawn Southwick'i geri kazanmak için ona verdiği söz, belki çılgınca değil ama; ''Tövbe bismillah!'' dedirten cinsten:

''Shawn, sana söz veriyorum; artık kız kardeşinle yatmayacağım.''4. Gregg Leakes

14 yıl boyunca yukarıda resmi bulunan NeNe Leakes ile evli kalan Gregg Leakes, bir süre sonra bilinmeyen sebeplerden ötürü boşanmaya karar verir.

Reklam
Reklam

Hata yaptığını 8 ay sonra farkeden Gregg; 2011 yıl başında, NeNe'yi bir partiye davet eder. Görünen o ki, partiye katılan yalnızca NeNe'dir; tüm koridor gül yapraklarıyla döşenmiştir, ve yatağın üzerinde kalp şeklinde dizilmiş elmaslar bulunmaktadır.

''Benimle yeniden evlenir misin?'' sorusunun yanıtı doğal olarak evet! olur.
(ve bu yanıtı NeNe saniyesinde tweetler...)3. Prens William

Prens de olsa, peşinden koşturulabiliyor demek...

2001 yılında ikisi de üniversite öğrencisiyken tanışan Prens William ve Kate Middleton, tam altı yıl boyunca sevgili olarak kalırlar. 2007'de prensi terkederek arkadaşlarını ve ailesini şoktan şoka sürükleyen Kate Middleton, prensin üzerinde bıraktığı etkinin mükafatını 2010 yılında alır.

3 yıl boyunca eski sevgilisini unutamayan Prens William, üzerine oldukça uğraştığı bir evlilik teklifi ile, hem aşkının hiç bitmediğini kanıtlar, hem de Kate Middleton'ı eşi olarak kazanır...

Reklam
Reklam

2011 yılında evlenen çiftin, şu anda iki de çocuğu bulunmakta.2. Robin Thicke

Çocukluk yıllarından beri oyuncu Paula Patton ile birlikte olan Robin Thicke'in hikayesi ise ne yaparsa yapsın mutlu sonla bitmeyenlerden...

Çocukluk aşkıyla evlenme şansını yaşayan Robin Thicke, bu şansın değerini bilmemiş olmalı ki uyuşturucu ve alkole merak salar. Bu kötü alışkanlıkların tehlikeli bir hal alması ve bir barda başka bir kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarının internete düşmesi üzerine Paula Patton, tabii ki Robin Thicke'i terkeder.

Tamamı çocukluk aşkına yazılmış, özür ve aşk dolu bir albüm yayınlayan, adını da Paula koyan Robin Thicke'in bu hamlesi bile ne yazık ki işe yaramaz :( 1. Chris Brown

Listemizin en çapkınlarından biri, ama belli ki en belalısı olan arkadaş, bu arkadaş.

Uzun bir süre Rihanna ile sevgili olan Chris Brown; Rihanna'dan ayrılır ve güzel model Karreuche Tran ile çıkmaya başlar. Karreuche Tran'ı da bir başka güzel şarkıcı Christina Milliam ile aldatan pop yıldızı, Tran'ın onu terketmesi üzerine çıldırır.

Reklam
Reklam

Tran'ın telefonlarına çıkmaması üzerine kapısına dayanan Chris Brown, uzunca bir süre kapıyı çaldıktan sonra gecenin bir vakti Tran'a rahatsızlık verdiği için nezarethaneye atılır. Bu tutuklulukla da akıllanmayan Brown, Tran'ın arkadaşlarıyla yemek yediği restoranı basar; çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı tekrar tutuklanır...

Karreuche Tran'ın Chris Brown'ı affetmesi için, üçüncü bir tutuklama gerekiyor anlaşılan...