Eski TFF Başkan Vekili Hadi Neşet Türkmen'in Vefatı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkan vekillerinden Hadi Neşet Türkmen'in cenazesi, Bursa'da toprağa verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkan vekillerinden Hadi Neşet Türkmen'in cenazesi, Bursa'da toprağa verildi.

Önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Türkmen için Ulucami'de tören düzenlendi. Törene, Hadi Neşet Türkmen'in eşi Sündüz, oğlu Hakan ve kızı Hayal Türkmen ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Taziyeleri kabul eden Sündüz Türkmen, gazetecilere, "Elimizden geleni yapmamıza rağmen maalesef kurtaramadık, yapabilecek hiçbir şey yoktu. O benim için eşten öte hem anne, hem baba, hem kardeş, hem arkadaştı. O benim her şeyimdi. Yani ben her şeyimi kaybettim" dedi.

Reklam
Reklam

Türkmen'in cenazesi, burada kılınan namazın ardından Mudanya ilçesindeki Aile Kabristanı'nda toprağa verildi.

Muhabir: Semih Kır / Tarık Üzgün / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: