Eski Trabzonsporlu Futbolcular, Galatasaray'da Toplanıyor

2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un formasını giyen 5 futbolcu Galatasaray'da buluşuyor. Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar...

2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un formasını giyen 5 futbolcu Galatasaray'da buluşuyor. Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar ve Umut Bulut'un ardından Burak Yılmaz'da sarı-kırmızılı forma giyecek.

2010-2011 sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren ve aynı puanı topladığı Fenerbahçe'nin ardından 82 puan ile sezonu averajla 2. sırada bitiren Trabzonspor'un kadrosunda yer alan 5 futbolcu önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek. Söz konusu sezonda şampiyonluk polemiği yaşanırken 3 Temmuz'de başlayan 'Futbol'da Şike' davasının ardından İstanbul 16 Ağır ceza Mahkemesi Türkiye'de şike'nin olduğuna karar vermişti.

Reklam
Reklam

Bordo-mavili takımın şampiyonluğu kaçırdığı söz konusu sezonun ardından Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar Galatasaray'a transfer olurken bu sezon ise Trabzonspor'dan Fransa'nın FC Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut'un ardından Burak Yılmaz'ı renklerine bağlayan sarı-kırmızılı takım Trabzonspor'un iskelet kadrosunu bünyesini katmış oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: