Eski ve yeni mezunlar buluştu

Nevşehir 20 Temmuz İlköğretim Okulu’nun eski ve yeni mezunları, düzenlenen programda buluşarak hasret giderdi.<br/>Okul Müdürü...

Nevşehir 20 Temmuz İlköğretim Okulu’nun eski ve yeni mezunları, düzenlenen programda buluşarak hasret giderdi.
Okul Müdürü Osman Göktaş ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin birlikte hazırladığı programa, eski mezunlardan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Nevşehir Barosu eski Başkanı Avukat Necmi Öncül ile birlikte 30 dolayında davetli katıldı.

Okul Müdürü Osman Göktaş, yaptığı konuşmada, okulun adının Nevşehir’in kuruluş gününden aldığını belirterek, “Şehrin kurulduğu zaman en iyi okullarından biriydi. Mezunlarımız arasında bugün ülkemizin ve şehrimizin önemli mevkilerinde bulunan çok önemli isimler bulunuyor. Okul idaresi ve Aile Birliği yöneticileri olarak eski mezunlarımızı tek tek ziyaret ederek kendilerine mezun oldukları okulla ilgili bilgiler veriyor ve davet ediyoruz. Hepsi de duygulanarak teşekkür ediyor. Bugün de aramızda ziyaret ederek davet ettiğimiz çok sayıda esnaf, iş adamı ve devlet görevlisi yer alıyor. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. “Eski ve yeni mezunlar buluşuyor” sloganı ile tertip ettiğimiz programlarımıza devam edeceğiz. Amacımız eski mezunlarımızın okulumuzla bağlarını canlandırmaktır. Bunu da sağlayacağımıza inanıyorum.” dedi.
Eski mezunlar adına konuşan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök ise 1975 yılında mezun olduğu okuluna aradan geçen bunca zaman içerisinde gelemediğini söyledi.
Okul idaresi ve Okul Aile Birliği üyelerinin birkaç ay önce kendisini ziyaret ettiğini kaydeden Gök, “Beni okula davet ettiler. Bunun üzerine aradan geçen 36 yıl sonra okulu ziyarete geldim. Gelince okuduğum yıllardaki okul hayalimde canlandı. Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa da gelmişti. Kendisine bizim zamanımızdaki okulu anlattım. Okuduğum sınıfa gittim. Gerçekten çok duygulandım. Aradan geçen bunca zaman içerisinde okul önemli ölçüde değişmiş. Fiziki ve teknik gelişmeler olmuş. Bazı eksikleri de tespit ettik. Gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür organizasyonu yapanlara ve katılanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Program, daha sonra skeçler, pandomim gösterisi, halk oyunları ve şiirlerin okunmasının ardından katılanlara yapılan ikramla sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz